Finsittning | Lina Franssons

Lina Franssons

Annons

Finsittning

Min första finsittning! Det var roligt som attan men man hann knappt äta eller prata med bordsgrannarna eftersom det var så mycket spex. Menmen, kunde varit värre.

Jag kände mig snygg och vacker hela kvällen trots lingonvecka. Dock stod jag på tåget och svettades som en liten jäkla gris. Hatar att stressa. Hatar att stå på tåget i klackskor. Hatar mens liksom. Men kvällen var fin!

image

image

image

image

Skulle förresten kunna leva på smörstekt sparris och vitlöksbröd. Det godaste som finns!

Efter sittningen tog jag tåget hem och drog till pitchers där alla satt. Alla var fulla och glada, även pappa trots att han var nyopererad i munnen. Obligatorisk burgerkingkäk och häng hemma innan man däckade i sängen haha.

Fin kväll!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats