Efter tenta | Lina Franssons

Lina Franssons

Annons

Efter tenta

Halloj!

Igår kunde jag inte blogga för jag pluggade non-stop igår. Har haft min första tenta idag. Mycket kag verkligen inte kunde men det jag skrev på räcker garanterat! Annars får jag göra omtenta och även om det suger så är det så.

Var helt paj i huvudet när jag gick och la mig igår. Somnade vid elva och klockan ringde kvart i sex. Var död då men efter en dusch löste sig det med! Åkte tåg imorse tillsammans med alla andra som skulle tenta.

Är på tåget nu som har en försening på 16 min. Jädra poliser. Ska promenera med min man och pussas lite. Äta lunch och hämta böcker hos Calle. Läsa lite inföf imorgon. Börjar ny kurs med start kvart över åtta med föreläsningar. . Kul.

Kanske bloggar sen. Har något jag behöver skriva av mig med.. Hörs!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats