Your 'ouse | Lina Franssons

Lina Franssons

Annons

Your ‘ouse

Ooh vad jag gillar bra musik!

Idag var jag trött som ett djur när klockan ringde! Fan. Får gå och lägga mig tidigt ikväll och sova lite längrd imorgon iaf! Börjar tio..

Kom iväg till skolan iaf. Kände mig helt död på föreläsningem och sen när den var slut så fick vi reda på att den efter var inställd. Så jag bestämde mig för att skita i den som skulle vara i eftermiddag. Orkar inte vänta på sånt liksom. Ska läsa massor när jag kommit hem sen för måste göra det tills imorgon ändå!

Tufft med ny kurs men ändå roligt faktiskt. Dock tror jag verkligen jag kuggat tentan vi hade igår. Orkar inte tänka på det men var rätt mycket jag inte kunde liksom. Omtenta i december! Dock var detta en tenta som typ 10% klarade förra året så oddsen var kanske inte skyhöga haha.

Ska hem till mamma nu och hämta min dator och hårddisk och sen dra hem till min krassliga man och plugga där :). Fortfarande trött, men jag ska äta sushi ikväll så längtar till det istället!

Hörs babes!

image

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats