Oooh vad jag älskar att åka tåg! | Lina Franssons

Lina Franssons

Annons

Oooh vad jag älskar att åka tåg!

Alltså nu har jag åkt campusbuss nästan varje dag i två veckor typ. Gött som fan men segt!
Tar aslång tid nämligen.. Men det är gratis iaf!

Nu blir det dock lite flängande känns det som. Börjar vid åtta imorgon och dem dagarna jag gör det ska jag åka tåg. Funkar inte för mig annars. Och sen blir det flängande med vfu och sånt så ska köpa mig ett kort!

Har idag haft en halvbra dag i skolan. Diskuterat massor och det var kul och bra. Gillar ju att snacka med gruppen liksom. Gillar att vi spårar ur ibland men ändå försöker hålla oss till ämnet. Att vi inte är en knäpptyst grupp som inte alls diskuterar. Gör väl kanske knte så mycket att vi spårar ut, hellre det än att man har fyra timmar där man inte vet vad man ska göra liksom.

Har börjat packa nu iaf. Sakta men säkert. Ska lägga kläder i säckar eftersom det ska upp direkt. Ooh mitt nya hem! Älskar att jag snart blir sambo!!! ♥♥♥

image

image

image

image

Jag på översta bilderna, ny klänning!
Isa och Peddes egna sylt som var så fruktansvärt god!
Och en förfrågan, känner jag någon som har det spelet???

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats